Vår Visjon:

Å være en komplett tilbyder av ressurskurs som løfter både nye og gamle borgere i samfunnet opp, og å omgjøre de til verdifulle ressurser for Norge.

Bli kjent med grunnleggeren av GI EN HÅND:

Mitt navn er Munib. Jeg er en 26 år gammel haldenser, og nå skal jeg fortelle deg om min reise.
13 år gammel. Full av kviser. Og kuli. Startet jeg å selge capser fra gutterommet mitt i Halden. Måneder etter nådde jeg stemmeskiftet. På samme tid solgte jeg min første gründerbedrift til to kjøpere i Molde. I løpet av de kommende årene rakk jeg å starte, samt å nedlegge mitt eget klesmerke. Jeg var også dypt involvert i Ungt Entrepenørskap.

Nå var tiden inne til å begynne på videregåendeskole, skolegangen som skulle sette grunnlaget for fremtiden min, men hva visste jeg hva det innebar, motivasjonen var stadig i en berg og dalbane og tankene i surr, fokuset var på alt annet enn fagbøkene, men en ting var klart som solen, jeg ville gjøre noe for samfunnet.

Året er 2015 – 16:
Tiden var inne. Jeg lanserte Gi En Hånd. Ikke nok med det, jeg lanserte også SpråkAkademiet. Etter å ha vandret rundt i over tyve år og rettet på mine innvandrerforeldre, innså jeg at jeg hadde utviklet et talent innenfor undervisning. Jeg kombinerte dette med kunnskapen jeg hadde lært på både skolen, og i praksis. En kopp kaffe ble til to. To ble til mange. 60 lærere, 11 byer, 1500 studenter. Jeg rakk å tygge ned et dusin IFA, sniffe mosselukten, og poste småkleine bilder på sosiale medier.
I mine egne virksomheter så jeg endelig noe jeg ikke hadde sett på et tiår –resultater! Plutselig ville mange ha tak i meg. Innovasjon Norge og Oslo Edtech Cluster inviterte meg med på utenlandstur. NAV syntes jeg var passe kul. Jeg følte meg på toppen av verden. Utrolig privilegert som fikk være med på et sånt eventyr.

Bli også kjent med våre datterorganisasjoner:
  • SPRÅKAKADEMIET er en komplett leverandør av språkkurs på Østlandet.
  • HELSENORSK tilbyr intensive norskkurs til helsepersonell.
  • AUPAIRNORSK er en komplett informasjonsplattform for norske Au-Pairer
  • S E K S E R E tilbyr leksehjelp, mentor & rådgivning og privatundervisningstjenester.
    Vi tilbyr også KODE CAMP for barn og ungdom som vil lære seg å kode
  • 1909 tilbyr digitale kurs til alle som ønsker å følge med den teknologiske utviklingen og fremtiden.
  • Re-Start er et bemanningsbyrå som hjelper flyktninger og immigranter ut i arbeid og omgjør de ubrukte ressursene til verdifulle ressurser for det norske samfunnet.
  • Shaadi er en alt-i-ett bryllupsplanleggingsplattform som gjør livet enklere for par.