Vår Visjon:

Å være en komplett tilbyder av ressurskurs som norskkurs, jobbsøkerkurs o.l, som løfter både nye og gamle borgere i samfunnet opp, og å omgjøre de til verdifulle ressurser for fedrelandet Norge.

Bli kjent med grunnleggeren av GI EN HÅND:

Mitt navn er Munib. Jeg er en 27 år gammel haldenser, og nå skal jeg fortelle deg om min reise så langt.
13 år gammel. Full av kviser. Og kuli. Startet jeg å selge capser fra gutterommet mitt i Halden. Måneder etter nådde jeg stemmeskiftet. På samme tid solgte jeg min første gründerbedrift til to kjøpere i Molde. I løpet av de kommende årene rakk jeg å starte, samt å nedlegge mitt eget klesmerke. Jeg var også dypt involvert i Ungt Entrepenørskap.

Nå var tiden inne til å begynne på videregåendeskole, skolegangen som skulle sette grunnlaget for fremtiden min, men hva visste jeg hva det innebar, motivasjonen var stadig i en berg og dalbane og tankene i surr, fokuset var på alt annet enn fagbøkene, men en ting var klart som solen, jeg ville gjøre noe for samfunnet.

Året er 2015 – 16:
Tiden var inne. Jeg lanserte Gi En Hånd. Ikke nok med det, jeg lanserte også SpråkAkademiet (tilbyder av norskkurs). Etter å ha vandret rundt i over tyve år og rettet på mine innvandrerforeldre, innså jeg at jeg hadde utviklet et talent innenfor undervisning. Jeg kombinerte dette med kunnskapen jeg hadde lært på både skolen, og i praksis. En kopp kaffe ble til to. To ble til mange. 60 lærere, 11 byer, 1500 studenter. Jeg rakk å tygge ned et dusin IFA, sniffe mosselukten, og poste småkleine bilder på sosiale medier.
I mine egne virksomheter så jeg endelig noe jeg ikke hadde sett på et tiår –resultater! Plutselig ville mange ha tak i meg. Innovasjon Norge og Oslo Edtech Cluster inviterte meg med på utenlandstur. NAV syntes jeg var passe kul. Jeg følte meg på toppen av verden. Utrolig privilegert som fikk være med på et sånt eventyr.

“Nå er tiden inne for å lære bort.
Jeg ønsker å være en byggekloss i andres suksess.”

 

BLI OGSÅ KJENT MED DISSE ORGANISASJONENE:

EDUCATION NGO:

  • SPRÅKAKADEMIET er en komplett leverandør av språkkurs på Østlandet.
  • TEACH ME NORWEGIAN er en komplett leverandør av online språkkurs som har som formål å gjøre språkkurs rimeligere og mer tilgjengelig for alle.
  • S E K S E R E tilbyr leksehjelp, mentor & rådgivning og privatundervisningstjenester.
  • NITTEN NULL NI tilbyr digitale kurs til alle som ønsker å følge med den teknologiske utviklingen og bli klar for fremtiden.

ONLINE PLATFORM NGO:

  • SPRÅKKAFE er en plattform hvor du finner informasjon om alle språkkafeene som arrangeres i Norge og om alle språkskolene i Norge.
  • SHAADI er en alt-i-ett bryllupsplanleggingsplattform som gjør livet enklere og mer oversiktlig for vordende ektepar.

E-COMMERCE PLATFORM NGO:

  • NOOR CAKES tilbyr skreddersydde cupcakes, kaker av alle slag til alle type eventer og sysselsetter dyktige ex-flyktninger.